Implantologia

Implantologia

La implantologia és la tècnica que ens permet posar dents fixes sense tocar les dents adjacents o quan no tenim dents on recolzar-nos.

Un implant dental és un petit component de titani que s’introdueix en l’os maxil·lar al lloc de la arrel de la dent absent. Una vegada l’implant està integrat a l’os, actúa com a base per fixar corones individuals o ponts de varies peces. L’implant també pot usar-se com a anclatge per a una pròtesis dental complerta i permetre al pacient gaudir de dents fixes.

A Clínica Gargallo ens basem en la implantologia moderna i de màxim rigor científic, oferint totes les tècniques que ens permeten la col·locació dels implants de manera senzilla i segura, fins i tot en situacions de poc os i geniva, aplicant les últimes tecnologies i tècniques regeneratives.

A Clínica Gargallo podem oferir-li la tècnica coneguda com càrrega immediata, que consisteix en la col·locació dels implants i dents fixes en poques hores.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830