Estètica

Estètica

Actualment, l’estètica juga un paper molt important a les nostres vides. Per això, a Clínica Gargallo ens preocupa l’estètica i els somriures dels nostres pacients, oferint els últims avenços en les tècniques de blanquejament dental amb làser, així com les modificacions dels somriures mitjançant carilles, rehabilitacions de ceràmica sense metall o l’aplicació de les últimes novetats en ortodòncia estètica, les quals ens permeten millorar la posició de les dents tant en nens com en adults.

Creiem en la importància d’una boca sana i cuidada, per la qual cosa la nostra prioritat és promocionar la salut dental en tots els nostres tractaments.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830