Cirurgia

cirurgia

La Cirurgia Bucal és l’especialitat de l’Odontologia que tracta el diagnòstic i tot el tractament quirúrgic de les malalties, anomalies i lesions de les dents, de la boca, dels maxil·lars i dels seus teixits adjacents (Llei Unió Europea III/D/1374/5/84). Engloba tots els actes quirúrgics de la cirurgia dento-alveolar (extracció de dents inclosos, cirurgia periapical, fenestracions, etc...), implantologia (regeneració òssia guiada, injerts d’òs en bloc, regeneració de teixits tous, etc...), la cirurgia dels maxil·lars, compresa la recessió (quists i tumors a nivell ossi, distracció) i la cirurgia dels teixits tous de la cavitat bucal (lesions precanceroses, tumors benignes i malignes, vestibuloplàsties, frens, etc...).

La majoria de procediments es realitzen de manera ambulatòria a la consulta dental, mitjançant anestesia local o amb l’ajuda de sedació endovenosa per a més comoditat per al pacient i el professional. En alguna ocasió és necessària l’anestèsia general i realitzar el tractament en un ambient hospitalari.

En relació a la pandèmia de la COVID-19 i després de l'estat d'alarma i confinament decretat pel Govern Espanyol, Clínica Gargallo ha restablert l'activitat assistencial, intensificant els protocols d'higiene i desinfecció de les instal·lacions i durant tots els procediments, atenent les recomanacions de Col·legi Oficial i el Consell General d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i Espanya. Ens esforcem per garantir la seguretat de tots els nostres pacients i del personal sanitari. Per ampliar la informació sobre els protocols implementats pot consultar el següent document.

 

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 669 874 593

Tarragona

  • 977 215 905
  • Cronista Sesse, 5 cp.43002

Torredembarra

  • 977 130 615
  • Av. Sant Jordi, 21 cp.43830